Rekonstruktion

Står man overfor økonomiske udfordringer og kan se, at forretningen ikke længere kan løbe rundt – måske har man endda kreditorer, der banker på døren – så kan det være svært at overskue situationen. Hos Prolex har vi mange års erfaring med løsning af netop disse situationer, og vi ved, hvor vigtigt det er at gribe hurtigt ind. Jo før man reagerer, desto nemmere er det for os at hjælpe dig med den bedst mulige løsning, og måske sågar redde virksomheden. Så tøv ikke med at ringe til os også blot for en uforpligtende snak.

Hvis ikke virksomheden står til at redde, er det vigtigt at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. På den måde sikres den bedste afviklingsmodel for netop din virksomhed enten via salg, en frivillig akkordordning med kreditorerne eller via konkurs/rekonstruktion. 

Hos Prolex arbejder vi målrettet efter en brugbar løsning for alle parter involveret fra landmanden til panthaverne. Kodeordet i den proces er hurtig reaktion, erfaring og kort sagsbehandling. Samtidig har vi en lang række af professionelle samarbejdspartnere, der kan assistere eksempelvis med en hurtig overdragelse, videre drift for en periode eller salg.

Under hele processen har Prolex også fokus på, at landmanden skal have mulighed for at komme videre på den anden side. Derfor har vores rådgivning altid fokus på muligheden for afvikling af gælden og eventuelt senere at søge om gældssanering. Der er mange faldgrupper som kan gøre, at man ikke senere kan søge om gældssanering, hvorfor det er vigtigt altid at tænke i hele løsninger. Hele løsninger er, hvad man får hos Prolex.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller svar på spørgsmål i netop din situation. Jo før desto bedre!